úterý 12. července 2016

Filmy, které mohu doporučit

Jsem vybíravý člověk, takže film se mi musí opravdu zalíbit, napíšu teda pár filmů, které by stálo za to se na ně podívat :)
Na dlouhé letní večery .. :)

1) 21 Jump street, je i druhý díl :) - V prvním dílu je, že dva policisté musí na střední školu a zjistit, kdo vydává a prodává určitou drogu.. :) je to velice vtipný film a druhý díl, že jsou na výšku :)
První díl najdete na youtube, druhý možná taky :)*tenhle film je trochu sprostý
První díl online: https://www.youtube.com/watch?v=tTpYBJvyRKk

2) Vlk z wall street - Hlavní role Leonardo DiCaprio - hraje roli, kde je makléř, je bohatý, má všechno až se na něj dojde :) *tenhle film je sprostý

3) Borat .. - Určitě se u něj zasmějete.. Jedná se o Borata z Kazachstánu, který je reporter a cestuje a chce zjistit něco o určitých zemích. Je to sranda! :D *tenhle film je trochu sprostý


4) Zkus mě rozesmát - Fajn film, myslím, že stojí za zhlédnutí. Plastický chirurg nosí falešný snubní prsten, protože tak okouzlí holky. Když si jednu našel a ona pak zjistila, že je "ženatý" hned s ním chce skončit, ale on jí řekne, že je jeho manželství už u konce. Ona ale chtěla se poznat s jeho ženou, ale on žádnou neměl, tak poprosil svoji asistentku, aby mu hrála ženu... :)

5) Machři - je i druhý díl .. Opět, sranda ..rodinný film, kde jedou všichni přátelé a jeho manželky na pohřeb a potom na chatu, je to sranda :) !

6) Někdo to rád blond - je to fajn komedie, kde se dva policajti převléknout za blondýnky...4

To je asi všechno, na co si dneska vzpomenu.. Určitě napíšu pokračovaní, protože znám ještě mnooho dobrých filmů.

Všechny filmy, které jsem vypsala by jste měli najít na: http://sledujufilmy.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat